Студиото Юнивърсъл ще преиздаде Котките с нови ефекти след катстрофалните отзиви

...
Студиото Юнивърсъл ще преиздаде Котките с нови ефекти след катстрофалните отзиви
Коментари Харесай

„Юнивърсъл” си прибра „Котките” за ремонт

Студиото „ Юнивърсъл ” ще преиздаде „ Котките ” с нови резултати след катстрофалните мнения в медиите, оповестява  „ Холивуд Рипортър ”. Мюзикълът ще се завърне в киносалоните с „ усъвършенствани образни резултати “, откакто същото издание го разгласи за един от „ 10-те най-лоши кино лентата на 2019 година ” (Едновременно с това списанието вкара различен филм на същия режисьор - „ Речта на краля ” в листата си с 20-те най-хубави кино лентата на десетилетието. )

В деня на премиерата от „ Юнивърсъл ” са уведомили хиляди киносалони, че възнамеряват да им изпратят нова, обновена версия на кино лентата. Режисьорът Том Хупър е изискал от студиото да популяризира подобрената версия на „ Котките ”, включваща допълнителни CGI резултати, макар че това е невиждан ход за филм, който към този момент е в разпространяване, оповестяват източници на изданието.

По време на премиерата в понеделник Хупър сподели, че е работил 36 часа без отмора, с цел да довърши работата по образните резултати, съобщи „ Варайъти ”.

Актуализираният филм към този момент би трябвало да е наличен за евакуиране от кината  чрез сателитен сървър, до момента в който тези, които нямат достъп, щели да могат да го получат на корав диск във вторник. Премиерната дата на „ Котките ” в България е 27 декември. 
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР